Søges: Studentermedhjælper med tæft for organisation og kommunikation - Huset DeltagerDanmark

Kunne du tænke dig at være en af de praktiske ankerpersoner for en social-økonomisk virksomhed? Vi rådgiver og underviser fagforeninger, kommuner og organisationer i, hvordan man sikrer inddragelse og deltagelse af eksempelvis medlemmer og borgere. Vi har brug for dig som har lyst og evne til at hjælpe os med at nå det hele i en travl hverdag.

JOBBET
Opgaverne vil udvikle sig over tid, men nu og her har vi brug hjælp til:

Hands-on Kommunikation: Det indebærer eksempelvis at opsætte nyhedsbrev i samarbejde med redaktør, opdatering af hjemmesiden, og opdatering af Facebook.
Rekruttering. Vi skal ofte have de sidste deltagere tilmeldt kurset, uddannelsen eller konferencen. Det kræver som oftest en del opsøgende arbejde at nå alle deltagere, både via telefonen, via opslag og e-mails.

Administration: Praktik omkring afvikling af kurser, referater fra bestyrelses- og sekretariatsmøder, sætte præsentationer op i Powerpoint og sammensætte evalueringer af workshops og uddannelser..

Udvikling & nye opgaver: Når der er styr på ovenstående opgaver bliver der også tid til og brug for andre opgaver, såsom at arrangere faglige studieture, undervise, gennemføre research eksempelvis til en bog, vi er ved at skrive, og arbejde med fondsansøgninger.

Stillingen er på 15 timer om ugen, som fortrinsvist skal lægges inden for normal arbejdstid.

DIN PROFIL
Vi forestiller os at du har praktisk og organisatorisk fingerspidsfornemmelse. Måske er du kommunikationsstuderende, måske samfundsvidenskabelig? Måske noget helt tredje?

Du skal have lyst til at tage fat på administrative opgaver, hvor det ofte vil være dig som har det største overblik. Vi håber samtidig at du også har lyst til at vokse i jobbet og få stadig større ansvar. Det er vigtigt at ikke er bange for at snakke i telefon med mennesker som du ikke kender, og som du ønsker at opnå noget af. Det er en fordel, at du har interesse for politik og samfundsforhold og hvis du selv har erfaring fra frivilligt eller politisk arbejde.

OM DELTAGERDANMARK
DeltagerDanmark er en social-økonomisk konsulentvirksomhed med base på Østerbro. Vi arbejder for et samfund, hvor fællesskaber og deltagelse står i centrum som modsætning til opdelinger, ulighed og resignation. Vores arbejde består både af strategi- og organisationsudvikling, rådgivning, analyser, kampagner og træning af både nye aktive og erfarne ledere.

Har du spørgsmål så kontakt direktør Bjørn Hansen på bh@deltagerdanmark / 4177 4572.

ANSØGNING

Send ansøgning til info@deltagerdanmark.dk. Skriv “Ansøgning studentermedhjælper” i emnefeltet.

Samtaler og ansøgningsfrist. Vi har travlt, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Sidste deadline er 20/11, men vi vil se på ansøgningerne løbende og eventuelt tage folk ind til samtale hurtigt.