Værktøjet MURAL giver dig mulighed for at planlægge, gennemføre og evaluere ideer, møder, arbejdsopgaver, projekter og meget mere. Dette online-kursus varer 2 timer og giver dig alle forudsætninger for at komme godt i gang med at bruge MURAL i din dagligdag. 

Du kan benytte MURAL til rigtig mange ting. Det er i bund og grund et stort whiteboard, som 1 eller flere personer kan have adgang til online. Det er muligt at starte helt fra bunden med et tomt whiteboard eller hente gode skabeloner fra andre brugere. Kurset vil komme omkring hvilke forskellige opgaver som MURAL kan hjælpe med, samt give dig redskaber til at komme i gang med at skabe dine egne MURALs og dele dem med andre. Kurset består af en række korte præsentationer, efterfulgt af praktiske øvelser – så du hurtigt får opbygget egen erfaring med værktøjet. MURAL kan ændre den måde du holder møder på, samarbejder med andre digitalt og den måde du selv forbereder dig til projekter eller arbejdsopgaver på. Det et værktøj der kan bruges i et hav af sammenhænge. Det er kun din kreativitet, der begrænser dig.
Se en introduktionsvideo om MURAL her.

Læringsmål for kurset

  • At deltagerne får inspiration og kendskab til hvilke opgaver MURAL kan hjælpe med
  • At deltagerne får kendskab til alle funktioner i MURAL
  • At deltagerne får erfaring med at oprette og opbygge MURALs
  • At deltagerne får erfaring med at samarbejde i en MURAL med andre

De næste Mural Webinarer: Vi har ikke nogle Mural webinarer i kalenderen lige nu, men kontakt os, hvis du er interesseret.  
Varighed: 2 timer
Pris: 495 kr. pr. deltager. (Holdet bliver oprettet ved min. 10 deltagere)

Kontakt: Skriv til os på info@deltagerdanmark.dk, hvis du er interesseret i et Mural webinar.