HVORDAN SKRIVER MAN ET DEBATINDLÆG

Savner du redskaber og mod til at gøre din stemme gældende i den offentlige debat?

Savner du redskaber og mod til at gøre din stemme gældende i den offentlige debat? Vil du gerne sætte dagsorden med skarpe velplacerede debatindlæg eller læserbreve, der er værd at læse? Og vil du gerne blive klogere på dynamikkerne i den offentlige debat?

Debatindlægget er din mulighed for at deltage direkte i demokratiet og bruge din stemme til at sætte dine vigtigste budskaber på dagsordenen.

Med redskaber til at skrive ’Det gode debatindlæg’ får du mulighed for at dele dine budskaber med en langt bredere målgruppe gennem aviser, fagblade, blogs og andre relevante medier.

Lær at skrive debatindlæg, der fænger og forandrer

Hos DeltagerDanmark har vi udviklet en simpel og effektiv model til at skrive ‘det gode debatindlæg’, som du præsenteres for, i vekselvirkning mellem viden og praktisk erfaring. Du får dermed en unik mulighed for at lære modellen at kende ved selv at gøre brug af den. Vi slutter af med et skriveværksted, hvor alle deltagere skriver et indlæg, mens der er mulighed for sparring med trænerne.

 

Gennem et kursus i debatindlæg med os, får du:

  • En grundlæggende forståelse af debatindlægget som redskab til at deltage i den offentlige debat
  • En introduktion til de fem trin til det gode debatindlæg
  • Erfaring med at skrive debatindlæg samt kvalificeret feedback fra erfarne trænere

 

“Det skrevne debatindlæg har været fuldkommen altafgørende for min optræden i den offentlige debat, og jeg har fået den nødvendige sparring til at gøre mine indlæg mere skarpe og reflekterede.”

  • Debattør Tarek Ziad Hussein

 

Oplæg, workshop eller kursusforløb – Skal vi skræddersy en løsning til Jer?

Er du interesseret i at høre mere om vores arbejde med meningsdannelse, eller i at arbejde hands-on med det i et workshop format eller uddannelsesforløb? Vi har mange års erfaring med at sammensætte løsninger til vidt forskellige partnere, så både indhold og form matcher netop jeres ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Kontakt

Mia Jo Otkjær

Chefkonsulent
mjo@deltagerdanmark.dk / (+45) 60 61 06 13

Tilmeld dig vores nyhedsbrev