Studiejobs til national folkelig klimaindsats

Studiefag: Kommunikation, organisering og grafik/visuel formidling

Vil du hjælpe os med at øge den folkelige deltagelse i den grønne omstilling?
En af de kritiske nøgler i den grønne omstilling af vores økonomi og samfund er folkelig deltagelse. Det er derfor et nyt strategisk hovedområde for DeltagerDanmark. 

I DeltagerDanmark hjælper vi organisationer, myndigheder og demokratiske virksomheder m.m. i, hvordan man involverer flere i at skabe forandringer – eksempelvis medlemmer, tillidsvalgte, frivillige og borgere. Det bliver afgørende for succesen af den grønne omstilling at få suppleret det store fokus på teknologi og lovgivning med øget deltagelse af alle danskere.

Brænder du for klimaet, og er ved at uddanne dig indenfor kommunikation, samfundsfag eller organisering, så søg inden den 12. februar, da DeltagerDanmark er ved at bygge et stærkt klimateam. Jobbet starter 1. marts 2021. Ansøg om jobbet på linket nederst. Har du spørgsmål til stillingerne, bedes du kontakte chefkonsulent, Dan Holt Højgaard på dan@deltagerdanmark.dk eller pr. telefon: 31 72 20 11.

Hvad leder vi efter? Vi forestiller os, at du…

  • Brænder for klima og bæredygtig omstilling og er særligt optaget af, hvordan vi skaber øget folkeligt ejerskab og deltagelse i den grønne omstilling.
  • Går på en relevant uddannelse fx inden for kommunikation, grafik/visuel formidling eller samfundsvidenskaberne.
  • Kan arbejde selvstændigt, tænker analytisk og elsker at være i dialog med mennesker.

Omfang
15-20 timer

Vi søger tre forskellige profiler: 

  • En studerende der brænder for at forme fængende fortællinger og formidle især skriftligt indhold. Sammen med teamets kommunikationskonsulent vil du få ansvaret for at producere indhold, der skal engagere flere borgere i nye klima fællesskaber. Det kan være gennem interviews, artikler, nyhedsbreve, indhold på sociale medier, hjemmesider, live formater som fx webinarer og live stream. Det er en fordel hvis du har erfaring med at opsætte annoncer på sociale medier, skrive nyhedsbrev i Mailchimp og redigere tekst indhold på hjemmesider i WordPress. 
  • En studerende der brænder for at skabe et flot grafisk udtryk, og som kan redigere billeder og video og opsætte simple hjemmesider. Du vil i det daglige komme til at arbejde tæt sammen med et par kommunikationsmedarbejdere. Sammen skal I formidle personlige fortæller, reportager, undersøgelser og nye initiativer på klimaområdet gennem tekst, video, billeder og måske lyd. Det er en fordel, hvis du har erfaring med programmer som Mailchimp, WordPress, Adobe-programmer samt videoredigering.
  • En studerende der vil arbejde med organisering, træning og understøttelse af frivillige klimagrupper rundt omkring i landet. Vi søger en med erfaring som aktiv i frivillige initiativer eller organisationer og som har været tovholder i kampagner, der skulle sætte klima og omstilling på dagsordenen.

Vi tilbyder
– En spændende og afvekslende hverdag med stadigt voksende ansvar afstemt med dine kompetencer.
– En arbejdsplads med fokus på trivsel og læring, hvor du bliver en del af et nyt klimateam.
– Et oplæringsforløb med fokus på organisering og bruger af vores værktøjer og metoder.

OM DELTAGERDANMARK

DeltagerDanmark er en socialøkonomisk konsulentvirksomhed med kontor på Østerbro. Vi arbejder for et samfund, hvor fællesskaber og deltagelse står i centrum. Vores arbejde består både af strategi- og organisationsudvikling, rådgivning, analyser, kampagner og træning af mennesker og fællesskaber på alle niveauer – fra nye aktive til erfarne ledere.

Ansøg om jobbet her