SKAB FORANDRINGER I FLOK – FOR KVINDELIGE TILLIDSVALGTE

Gå forrest og skab forbedringer sammen med andre.

Er du tillidsvalgt, og drømmer du om at skabe forandring på din arbejdsplads, i din organisation eller i din fagforening? Vil du have redskaber til at gå forrest og forbedre tingene i fællesskab med andre?

På uddannelsen ’Kvindelige Ledere’ lærer du at samle kolleger, medlemmer, frivillige eller andre om at skabe forandringer sammen.

Med lederskab mener vi altså ikke dét at have en chefstilling, men at du har viljen, modet og redskaberne til at gå forrest i at skabe forandring og motivere andre til at være med i dine projekter.

Uddannelsen er bygget op omkring en forandring, du gerne vil skabe på din arbejdsplads eller i din organisation. Vi har samlet et stærkt hold af trænere, som under hele uddannelsen vil give dig sparring og feedback. Derudover vil du møde markante kvindelige ledere fra fagbevægelsen og dansk politik.

 

Med uddannelsen vil du:

Blive styrket i dine evner til at motivere og lede igennem fællesskab
Få træning i at planlægge og gennemføre projekter i samarbejde med et hold, du bygger op omkring dig
Få et bredt netværk og inspiration til fremtidigt fagligt arbejde og projekter
Blive klogere på ligestilling på arbejdsmarkedet

Når uddannelsen er færdig, vil du være en stærkere leder, som kan involvere og motivere andre til at lave projekter sammen med dig på din arbejdsplads og i fagforeningen. Men lige så vigtigt vil du tage hjem med en større tro på dine egne evner, være i stand til at styrke andres mod, og du vil have et stærkt netværk af andre kvindelige ledere.

 

Metode

På uddannelsen arbejder vi anderledes, end du måske er vant til fra andre kurser. Undervisningsdagene er længere, pauserne mere fleksible og vigtigst af alt: Vi tror på, at du lærer ved at gøre.

Derfor får du opgaver, der skal løses mellem modulerne, og kommer allerede undervejs og særligt mellem modulerne, til at arbejde lokalt med din forandring, relationsopbygning mv.

 

Tid, sted og tilmelding

Uddannelsen udbydes næste gang i efteråret 2022. 

Uddannelsen afholdes af DeltagerDanmark i samarbejde med FIU Ligestilling. 

Kurset er på 7 dage fordelt på 3 moduler med overnatning og fuld forplejning. 

 

Du kan læse nærmere og tilmelde dig her og se flyeren her.

Har du spørgsmål om uddannelsen, er du også meget velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev