Alle danskere kan engageres i den grønne omstilling, men der er forskel på, hvad der engagerer dem. Hvis vi ikke er opmærksomme, risikerer vi at skubbe nogle danskere væk fra klimahandling. Derfor har vi sammen med analysebureauet Electica lavet en analyse, der viser, hvordan man kan engagere forskellige segmenter i den grønne omstilling. 

De fleste danskere vil gerne gøre noget for klimaet, men for at engagere flere danskere mere i den grønne omstilling er det vigtigt at være opmærksom på de værdimæssige forskelle og ligheder, der driver folks engagement. 

Med den nye segmentanalyse kan du lære, hvordan man kan skabe et bredere engagement i klimasagen ved at forstå de seks værdisegmenter i den danske befolkning. Herunder ses de seks segmenter og andelen af danskerne, der hører til dem.

Download segmentanalysen her. Du kan også se en præsentation af analysen fra vores lancering den 31. maj 2022 her. Hvis du vil have mere inspiration til, hvordan du kan engagere danskerne i den grønne omstilling, kan du skrive dig op til vores klimanyhedsbrev.