Øvelse gør mester. Vil du spare nogle af dine øvelsestimer, så sidder DeltagerDanmark klar til at hjælpe dig med at komme igang. Vi har erfaring med at gennemføre både små daglige arbejdsopgaver og store webkonferencer digitalt. Vores fokus er ikke på specialiserede funktioner, men på bred anvendelse og procestips og engagement. 

DeltagerDanmark tilbyder helt simpel starthjælp til dig der skal holde det første digitale teammøde, samtidigt med at vi hjælper foreninger og organisationer der skal konvertere uddannelsesforløb eller store konferencer fra en fysisk til en digital virkelighed.

Webinar: På 1 time får du vores bedste råd, erfaringer og eksempler præsenteret på et åbent webinar. Tilmeld dig en af vores annoncerede datoer her. Det er gratis for alle. 

Startpakken: 2 timers rådgivning om digitalt samarbejde og en instruktion til platformen Zoom inden dit første digitale møde. Prisen er 2400 kr. 

Klippekortet: 10 timers rådgivning når det passer jer omkring god mødeafvikling, bedre resultat af møderne, værdiskabelse under møderne og selvfølgelig teknikken. Kan bruges af hele organisationen. Prisen er 9.500 kr. 

Udvikling: Vi afvikler arrangementet sammen med jer, og udvikler de elementer som I har behov for, samt træner jeres folk til opgaven. Prisen afhænger af omfang.

Ring til Mia Jo Otkjær (60 61 06 13 / mjo@deltagerdanmark.dk) eller Ane Stær Nissen (51 94 35 15 / asn@deltagerdanmark.dk) for at høre nærmere.