Er du en del af et fællesskab? Eller er du ansvarlig for at organisere et? Så spekulerer du garanteret på, hvad du kan gøre for at bringe folk sammen, nu vi er adskilt. Dette online-kursus varer 2 timer og giver dig alle forudsætninger for skabe nærhed gennem nøje tilrettelagte dialoger online.

Gennem historiefortælling kan vi bevæge hinanden fra at føle os isolerede og bekymrede til at opleve samhørighed og håb. 

En af de største byrder for os alle lige nu, er den store uvished og de konstante omstillinger, hverdagen byder os. Vi anbefaler derfor, at I inspirerer hinanden ved at finde på nye små hverdagshandlinger eller life hacks, der kan være konkrete svar på de daglige udfordringer, I møder i lyset af corona virussen. 

Det fællesskab, som vi troede vi for en stund havde mistet, bliver vakt til live igen, når vi oplever nærværende samtaler, føler os mindre alene, måske griner sammen og hjælper hinanden med at finde svar på, hvordan vi skaber glæde og mod i en svær tid. 

Samlingen kan dermed hjælpe til at booste eller genstarte jeres fællesskab under de nye og anderledes vilkår.

Læs mere i vores GUIDE: Sådan kan du skabe nærhed på afstand 

Varighed: 2 timer
Pris: 5.000 kr

Kontakt: Ring til Mia Jo Otkjær (60 61 06 13 / mjo@deltagerdanmark.dk) eller Ane Stær Nissen (51 94 35 15 / asn@deltagerdanmark.dk) for at høre nærmere.

 
Skal vi skræddersy en løsning til Jer?
Er du interesseret i at høre mere? Vi har mange års erfaring med at sammensætte løsninger til vidt forskellige partnere, så både indhold og form matcher netop jeres ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.