SÆT DAGSORDENEN PÅ SOCIALE MEDIER

Vil du påvirke politikere, journalister, fagfæller eller danskerne i det hele taget?

Vil du påvirke politikere, journalister, fagfæller eller danskerne i det hele taget? Så er de sociale medier ikke til at komme udenom. De har store potentialer til at nå de vigtige aktører, du drømmer om at få i tale, og de kan bruges som redskaber på din vej mod forandring.

Sociale medier er stormet frem som kommunikationsmiddel og er særligt på journalistiske redaktioner blevet et vigtigt redskab til nyhedsovervågning, research og relationsopbygning.

Men for at nå vigtige aktører og skabe forandring, skal du lære de sociale medier at kende, og vide, hvilke du skal bruge til hvad. På Facebook kan nå bredt ud, mens du på Twitter kan få et direkte talerør til markante meningsdannere, politikere og journalister.

Sociale medier kan bruges til at opbygge en stor skare af følgere, men for os kan det aldrig være målet i sig selv. Vi ser først og fremmest medierne som værktøjer til at skabe og styrke fællesskaber, og gennem det nå meningsfulde mål. Derfor kan være vores træninger både være målrettet ledere, men vil ofte være for hverdagens eksperter og nye talenter.

 

Lær at bruge de sociale medier strategisk

På et kursus i sociale medier træner vi dig i, hvordan du kan nå og påvirke medier, politikere og andre vigtige aktører – særligt med fokus på Facebook og Twitter.

 

Gennem et kursus i sociale medier med os, lærer du:

  • Hvordan forskellige aktører bruger de sociale medier
  • Hvordan du selv kan bruge sociale medier godt og strategisk til skabe forandring
  • Hvordan du kan skærpe dine egne profiler på sociale medier
  • Hvordan du kan bruge sociale medier i praksis

 

Oplæg, workshop eller forløb – skal vi skræddersy en løsning til Jer?

Er du interesseret i at høre mere om vores arbejde med at sætte dagsordener på sociale medier, eller i at arbejde hands-on med det i et workshop format eller uddannelsesforløb? Vi har mange års erfaring med at sammensætte løsninger til vidt forskellige partnere, så både indhold og form matcher netop jeres ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Kontakt

Mia Jo Otkjær

Chefkonsulent
mjo@deltagerdanmark.dk / (+45) 60 61 06 13

Tilmeld dig vores nyhedsbrev