SKAB FORANDRING I FÆLLESSKAB

 en workshop i praktisk anvendt forandringsteori

Sammen med vores kollegaer kan vi forandre mere end vi tror.

Sammen er vi typisk klogere, stærkere, har større legitimitet og er i stand til at gøre noget ved problemerne. Sammen er det slut med at se magtesløse til, mens den ene beslutning efter den anden bliver taget hen over hovedet på os.

I DeltagerDanmark kan vi hjælpe jer ned ad vejen, hvor I forandrer ting, sammen.

Første skridt for at få dine kollegaer, naboer eller andre med, er at finde og fokusere på den sag som forener jer. Den sag, der både er energi og følelser i. Hvad er det, du og de andre virkelig gerne vil forandre?

Andet skridt er at kanalisere og fokusere jeres energi og kræfter imod det helt rigtige mål. Imod de rigtige beslutningstagere. Hvem sidder med nøglerne til, at I kan vinde jeres sag, hvem kan I alliere jer med, og/eller ligge pres på?

Fremtiden tilhører dem, der kan skabe stærke fællesskaber

Gennem en workshop i praktisk forandringsstrategi lærer du ikke blot at tænke strategisk i det lokale, faglige, politiske eller frivillige arbejde. Du arbejder hands-on med strategiske redskaber til at skabe konkrete forandringer, med fællesskabet som den drivende kraft.

Gennem tilrettelæggelsen af strategisk funderede forandringsprojekter, vil du blive klædt på til at kunne løse problemerne og vinde sager, for og med dine kollegaer, medlemmer eller frivillige.

 

I løbet af workshoppen får du:

  • Redskaber til at identificere og vælge de rigtige sager at arbejde med
  • Redskaber til at planlægge og tilrettelægge arbejdet med en given sag
  • Mulighed for at udvikle en konkret handlingsplan
  • Og naturligvis, redskaberne til at vinde sagen

Oplæg, workshop eller forløb – skal vi skræddersy en løsning til jer?

Er du interesseret i at høre mere om vores arbejde med forandringsskabende fællesskaber,
eller i at arbejde hands-on med det i et workshop format eller uddannelsesforløb? Vi har mange års erfaring med at sammensætte løsninger til vidt forskellige partnere, så både indhold og form matcher netop jeres ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev