Vi søger en kampagnepraktikant - DeltagerDanmark

Vil du være med til at skabe en bevægelse af unge, der ikke går den lige vej i uddannelsessystemet?

Vi søger en organisations- og kampagnepraktikant, der får energi af at eksperimentere med nye former for organisering og kampagne.

Vi tror på, at vi får et bedre uddannelsessystem, hvis de unge selv blive hørt i debatten. Vi er derfor sammen med en række unge ved at opbygge og udvikle en bevægelse – i første omgang centreret omkring produktionsskolerne.

Initiativet er støttet af Egmontfonden og udvikles af den socialøkonomiske virksomhed DeltagerDanmark, som du bliver en del af. Vi er en lille flok, der er specialister i at engagere folk i fællesskaber. Vi har store drømme, store armbevægelser og en høj motivation for de sager, vi arbejder med. Sammen har vi en levende, udviklende og til tider kaotisk hverdag, hvor vi knokler det bedste, vi har lært og lærer at leve med lappeløsninger, når det er nødvendigt.

Projektet er stadig under udvikling. Faktisk er der flere spørgsmål end svar, og vi tror på,  at den eneste måde vi kan lykkes med at skabe en bevægelse af unge på kanten, er ved at asfaltere, mens vi kører. Vi lægger derfor vægt på en eksperimenterende tilgang. Det skal du have lyst til at være en del af.

Du vil indgå i et team med en kampagneleder og flere tilknyttede kolleger. Opgaverne er alsidige og mange bliver først defineret, når vi sammen får idéerne. Men du vil blandt andet skulle være med til at:

  • Planlægge, koordinere og afvikle handleværksteder på en række produktionsskoler, hvor de unge skal dele deres historier og formulere ønsker til FGU’en, som bliver implementeret i august 2019.
  • Træne og understøtte en gruppe unge på landsplan i lederskab og organisering i bevægelsen med udgangspunkt i forskellige arbejdsgrupper.
  • Inspirere og motivere de unge, vi møder, til at handle gennem løbende relationsarbejde.
  • Opbygge relationer og alliancer med formelle aktører omkring produktionsskolerne

Hvad du studerer er ikke så afgørende. Men det er vigtigt, at du er motiveret for at arbejde sammen med unge på produktionsskoler og har lyst til, at vi sammen lærer af vores erfaringer undervejs i kampagnearbejdet. Du får løbende vejledning og sparring, og der er rig mulighed for bringe dine egne idéer i spil. Praktikperioden kan tilrettelægges med udgangspunkt i dit studies krav til en meritgivende praktik i forårssemesteret. Vi supplerer din SU med en erkendtlighed på 3.000 kr. om måneden.

Er du nysgerrig efter at høre mere, så tøv ikke med at give kampagneleder Sofie et kald på tlf. 41 10 05 60. Send ansøgning og CV til sbl@deltagerdanmark.dk inden 12. december kl. 12. Du kan læse mere om vores arbejde på www.deltagerdanmark.dk.